tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post1597645245279769130..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Kohupiima-halvaakreem maasikategaSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-2960667245035182192015-07-05T22:28:15.614+03:002015-07-05T22:28:15.614+03:00täitsa põhjendatud küsimus ju :), sest ma ise arva...täitsa põhjendatud küsimus ju :), sest ma ise arvasin ka alguses, et ma üldse midagi magusat peale halvaa enam ei lisa kreemile:) aga ilma kookosõiesiirupita oli ikkagi kuidagi magedavõitu ... võimalik, et ka halvaad on erineva magususega - ma muidu kasutan mingit eestikeelsete kirjadega halvaad (200 g pakk), aga seekord oli mingi venekeelse pakendiga (150 g). alati võib teha kreemi valmis ja siis vajdausel magustajat juurde doseerida nii, et tuleks paras kreem maasikatega nautimiseks :) meile sobis selline variant kõige rohkem, aga maitsed on ju erinevad! Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-65194503782038929802015-07-05T00:20:44.312+03:002015-07-05T00:20:44.312+03:00Kas kreem liiga magus pole? Halvaa muudab niigi ma...Kas kreem liiga magus pole? Halvaa muudab niigi magusa kohupiima veelgi magusamaks, milleks veel mett? Ega ma paha pärast:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-63832246280772520472015-07-01T10:15:30.179+03:002015-07-01T10:15:30.179+03:00Ilusad pildid!Ilusad pildid!Fotostuudio Tallinnashttp://www.familyday.ee/index.php/et/about/studionoreply@blogger.com