tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post1925891684384836131..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Pohlakattega kodujuustukook mandli-datli põhjalSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-32755560050601833962015-10-13T16:31:59.809+03:002015-10-13T16:31:59.809+03:00Võta heaks, Katrin! loodan, et Sul tuleb imeilus k...Võta heaks, Katrin! loodan, et Sul tuleb imeilus kook! :)<br /><br />kook ise on raske, põhi aga kleepuv ja niiske ning peaks ilusti taldrikul paigal püsima. samas täidis on sellel koogil üsna paks, niiet ei tohiks lekkida ka ... :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-1321527683458232622015-10-13T12:33:05.350+03:002015-10-13T12:33:05.350+03:00Aitäh nõuannete eest, Silja! Ma arvan, et ma proov...Aitäh nõuannete eest, Silja! Ma arvan, et ma proovin ka siis seda otse alusele ehitamise nippi. Ehk saab vajadusel sinna mingeid turvameetmeid lisada, et tarretumata kook kuhugi ebavajalikku kohta ujuma ei hakkaks. :)Katrinhttps://www.blogger.com/profile/06125523669329011363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-91901735081657456872015-10-13T12:26:59.282+03:002015-10-13T12:26:59.282+03:00Rõõm kuulda, Katrin! :) Ma ise ei ole ka želatiini...Rõõm kuulda, Katrin! :) Ma ise ei ole ka želatiiniga kookide fänn, aga seda kooki süües mõtlesin küll, et miks ma neid nii harva teen ... :)<br /><br />Mina olen teinud kooki kas silikonvormi või siis lahtikäiva vormiga vooderdades ääred toidukile või küpsetuspaberiga. On olemas ka spetsiaalne koogikile (ingl k cake wrap v collar), aga kuna ma ise nii harva tarretatud kooke teen, siis pole seda ostnud. Lahtikäiva vormi põhja panen kas küpsetuspaberi või teen otse alusele ja kasutan ainult vormi äärt. Kui on korralik põhi, siis ei hakka kook ei sõitma ega lekkima. <br />Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-70885279733873583092015-10-12T21:49:45.033+03:002015-10-12T21:49:45.033+03:00Mulle väga meeldib selle koogi efektselt lihtne vä...Mulle väga meeldib selle koogi efektselt lihtne välimus! Varsti vaja üheks sünnipäevaks kook/tort teha ja millegipärast ei tulnud tarretatud variandid kuni praeguseni üldse pähe, aga see ju lausa super mõte. :)<br /><br />Aga mul on üks tehniline küsimus - kuidas ma peaks sedalaadi kooki "ehitama", et teda hiljem ilusasti serveerida? Siiamaani olen pigem läbi ajanud koleserveeringuga, vooderdades lahtikäiva vormi ära toidukilega, mida aga on ju pärast võimatu kätte saada. Lihtsalt vormi äär serveerimistaldrikule panna ja kook sinna sisse koondada tundub ka kahtlane idee, ei saa ju seda põhja massi sinna sedasi kleepida, et kogu kupatus taldrikul ringi sõitma ega lekkima ei hakkaks... Kahjuks see kile, mis koogi alt tõstes välja tuleb (ja tõstmist ennast ka raskendama kipub), teeb mul alati meele mustaks. :DKatrinhttps://www.blogger.com/profile/06125523669329011363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-58919163054880108272015-09-29T13:28:58.878+03:002015-09-29T13:28:58.878+03:00Mul on tõeliselt hea meel, Keiu, et kook Sulle ka ...Mul on tõeliselt hea meel, Keiu, et kook Sulle ka maitses! ja koogi kohta on see tõesti päris kasulik - mandlid, datlid, piimatooted, pohlad ikkagi sees :DSilja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-2716242610305433402015-09-28T21:29:47.699+03:002015-09-28T21:29:47.699+03:00Tegin väikesed mugandused vastavalt külmiku sisule...Tegin väikesed mugandused vastavalt külmiku sisule: nt kattesse läks pohlade asemel jõuluvürtsine punasesõstramoos - miks mitte alustada pühadehooajaga juba septembris? :D<br />Väga-väga mõnus kook - mulle meeldib "iseloomuga" ja maheda kihi vaheldumine. Ja magustoidu kohta üsna.. mitte tervislik, aga toitaine- ja valgurikas :)Keiuhttps://www.blogger.com/profile/00360831288657968546noreply@blogger.com