tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post331892558324539579..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: "Croquembouche" - tuuletaskutest püramiidSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-3101509398046290942012-11-14T16:15:53.823+02:002012-11-14T16:15:53.823+02:00Aitäh, Juta!:)
Mulle endale tõesti klassikaline v...Aitäh, Juta!:) <br />Mulle endale tõesti klassikaline vaniljekreem, profikad ja tume šokolaad hullult maitsevad! samas need ei ole ka liiga magusad, vaid just selline mõnus amps, mida võibki sööma jääda:) Marju, kes ei ole üldse suur magusasõber, on hea näide selle koogi "universaalsusest":):):)<br />Aga Sinu ilusat ja autentse kattega croquembouche'i imetlein juba eelmisel aastal - näeb hästi lahedalt pidulik välja!:) See minu "koogike" päris croquembouche'i nime ikka ei vääri ...:):):)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-20391409007302618602012-11-14T15:38:06.365+02:002012-11-14T15:38:06.365+02:00Väga ilus kuhi Sul tehtud, maitsev niikuinii ka, s...Väga ilus kuhi Sul tehtud, maitsev niikuinii ka, selles ma ei kahtlegi. Tegin eelmisel aastal jõulude eel ka croquembouche´i (http://jucjaco.blogspot.be/2011/12/croquembouche-ja-aeg-joulukinke-jagada.html), kleepisin torni kokku karamelliga, aga mõtlesin ka, et järgmine kord kleebin kuhja kokku šokolaadiga ja vean pärast ümberringi lihtsalt karamelli niidid. Nii on lihtsam ka neid pallikesi kätte saada pärast, karamell kleebib hirmus kõvasti nad muidu kokku!Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.com