tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post3510831869126825817..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Elu köögisSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-45331958646867302412011-10-03T14:02:11.949+03:002011-10-03T14:02:11.949+03:00Tere Triin!
Jõhvikad on jah lihtsalt suhkruga kihi...Tere Triin!<br />Jõhvikad on jah lihtsalt suhkruga kihiti purkidesse laotud ja seisma jäetud. Külmas säilivad kindlasti mitu kuud, võimalik, et isegi üle talve, aga vaevalt neid nii kaua jätkub :D<br />Head katsetamist Sulle!:)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-35044544898321102612011-10-02T12:09:07.874+03:002011-10-02T12:09:07.874+03:00Aga minul on küsimus!
Nägin ühelt pildilt jõhvikai...Aga minul on küsimus!<br />Nägin ühelt pildilt jõhvikaid suhkruga kaane all.<br />Kas lihtsalt suhkruga kokku ja purki? Kui kaua säilida võiksid?<br /><br />Tundus väga põnev, mida võiks katsetada.<br />Aitäh vastuse eest juba ette;)Triinhttps://www.blogger.com/profile/16635009545394623511noreply@blogger.com