tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post3636617988871342503..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Bavette - suurepärane lõige veisestSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-92143078825203219152014-10-28T15:15:28.230+02:002014-10-28T15:15:28.230+02:00aitäh - tõesti oli hea! :)
minu arvates selle tüki...aitäh - tõesti oli hea! :)<br />minu arvates selle tüki nime ei tõlgitagi, samamoodi nagu nt flank steik, picanha jmt. bavette lõigatake kõhuäärest ehk nr 16 tüki kandis. kokku lõikab Liivimaa Lihaveis loomast üle 30 tüki, aga kõiki neid ei ole sellel skeemil eraldi välja toodud.Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-82582349044234664202014-10-24T15:29:15.264+03:002014-10-24T15:29:15.264+03:00Väga ahvatlev toit :) Jään hätta ainult bavette...Väga ahvatlev toit :) Jään hätta ainult bavette'i tuvastamisega veise lõikusskeemil. Kui nüüd Liivimaa Lihaveise lõikusskeemi vaatad, siis millisele eestikeelsele nimetusele see vastaks?Kristelhttps://www.blogger.com/profile/11336129278832007855noreply@blogger.com