tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post4195404917130044616..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Rabarberikook kondenspiimagaSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-79040090190699545172015-06-04T11:13:48.570+03:002015-06-04T11:13:48.570+03:00Ei ole vaja vabandada ja küsimus ei ole kindlasti ...Ei ole vaja vabandada ja küsimus ei ole kindlasti mitte rumal! aga justnimelt toidukilet ma mõtlen jah :) Sain selle harjumuse toidukilet kasutada kokakoolist ja siin postituses on mul üks foto ka sellest: http://siljafoodparis.blogspot.com/2010/09/veel-monedest-koolikaaslastest-meie.html <br />olin ise ka alguses väga üllatunud sellist asja nähes ja täitsa kindel, et ahjust tuleb mingi kärssanud asi välja, aga vaikselt harjusin ära ... :) nüüd kasutan siiski enamasti jällegi "vana head" küpsetuspaberit :) <br />igal juhul rõõm kuulda, et kook ahvatlev tundub - soovitan proovida! :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-46582205525298895102015-06-03T15:01:27.926+03:002015-06-03T15:01:27.926+03:00Tundub väga isuäratav ja mõtlesin, et proovin, aga...Tundub väga isuäratav ja mõtlesin, et proovin, aga kuidas mõista allolevat lauset? <br /><br />"Kuumuta ahi 180 kraadini, pane taignal olevale toidukilele raskuseks riisiterad, kuivatatud herned v oad ja küpseta 15 min kuni taigen on muutunud helepruuniks ja katsudes kuivaks. Eemalda kile ja raskus ning jäta koogipõhi jahtuma. "<br /><br />(Mina loen välja, et pean koos toidukilega küpsetama? Kas ära ei sula ja kooki ei riku? Vabandan kui küsimus rumal...)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-41410858341123119882013-11-21T19:37:34.341+02:002013-11-21T19:37:34.341+02:00proovime ka ära, tänud postitamast!proovime ka ära, tänud postitamast!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-72885703114516116602012-06-27T08:20:29.930+03:002012-06-27T08:20:29.930+03:00ei ole tänu väärt - ma hea meelega alati aitan, ku...ei ole tänu väärt - ma hea meelega alati aitan, kui oskan:) <br />kuna rabarberiaeg hakkab vaikselt ümber saama, siis teen seda kooki lähiajal kindlasti vaarikate ja muude marjadega, sest magusa kondenspiima ja hapu rabarberi v marja tasakaal, mida täiustab mõnus beseekate, on minu arvates lihtsalt jube hea!:)<br />aga Sulle hoian pöialt pisarate osas!;-)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-52921833142920901322012-06-26T18:08:03.013+03:002012-06-26T18:08:03.013+03:00Aitäh, Silja, et sa viitsid aina vastata:). Just s...Aitäh, Silja, et sa viitsid aina vastata:). Just selline rabe ja nurgeline mu vaht oligi. Ega´s midagi- jälle uuele katsetusele. Õnneks kook hea ikkagi, mis sest, et enne "hävitustööd" silmailu veidi vähem.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-26964076870439121402012-06-26T12:09:36.199+03:002012-06-26T12:09:36.199+03:00Ülevahustamine on tõesti üks asi, mis munavalgevah...Ülevahustamine on tõesti üks asi, mis munavalgevahu/besee täitsa ära rikub. Ülevahustatud munavalge on selline rabe ja pude, peaks aga olema ilus sile läikiv nö tugevate tippudega vaht, mis hoiab ilusti kuju. <br />Aga ma võin lohutuseks öelda, et pisarate beseele saamine ongi keeruline - nägin just hiljuti ühes Eesti retos (julgen öelda - tipprestoranis), kuidas pagar siirupiga beseekattele pisarad tegi:) Nägid välja täitsa nagu päris:):):)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-26001771987412821822012-06-25T23:36:48.346+03:002012-06-25T23:36:48.346+03:00lisasin seekord suhkru munavalgevahule päris lõpus...lisasin seekord suhkru munavalgevahule päris lõpus- ikka 0 pisarat. Hakka või ise nutma. Kas võib põhjus olla selles, et vaht on liiga tugev? Vaatan, et Sinu koogil on kate kuidagi tasasem, minul oli tükk tegemist, et vaht laiali saada.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-52545751065206270652012-06-20T20:59:41.452+03:002012-06-20T20:59:41.452+03:00teoreetiliselt peaks pisarad beseele tekkima siis,...teoreetiliselt peaks pisarad beseele tekkima siis, kui suhkur ei ole munavalgevahus korralikult lahustunud:)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-88226221452078913812012-06-20T15:09:57.236+03:002012-06-20T15:09:57.236+03:00mis trikiga Sinu koogile nii palju pisaraid tekib?...mis trikiga Sinu koogile nii palju pisaraid tekib?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-18401277569996911422011-06-25T13:49:38.049+03:002011-06-25T13:49:38.049+03:00Aitäh, Tuuli!:) Kahjuks ei saa rabarbereid enam ko...Aitäh, Tuuli!:) Kahjuks ei saa rabarbereid enam koorimata jätta ja Sinu imeilusate roosade tükkidega koogiga ei saa suvist rabarberikooki paraku võrrelda...<br />Maarja, loodan et maitseb Teie perela ka!:)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-62996456952773816942011-06-23T09:14:50.106+03:002011-06-23T09:14:50.106+03:00See rukkijahuga variant tuleb meil nüüd proovimise...See rukkijahuga variant tuleb meil nüüd proovimisele. Tänud :)Maarjahttps://www.blogger.com/profile/08682194491592450708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-65397185187814424902011-06-22T20:45:33.931+03:002011-06-22T20:45:33.931+03:00Silja, sul on kohe eriti lahedalt need pisarad õnn...Silja, sul on kohe eriti lahedalt need pisarad õnnestunud jäädvustada. Väga ilusad reljeefsed ja kaunilt karamellised. Aga see rukkijahuga põhi on väga hea mõte. Mulle endale ka tegelikult väga meeldib see rukkijahu oluliselt nüansirikkam maitse vrs siis nisujahu lamedam olek. Panen selle nipi kindlasti järgmist kooki ootama :)<br />Anonüümne Tuuli (Blogger vahel sakib ikka täiega, endiselt ei lase oma nimega kommenteerida)Anonymousnoreply@blogger.com