tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post4779913911521587076..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Kihiline vaarikakook toorjuustukreemi ja mandlibiskviidigaSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-70589753144205853462018-07-27T09:54:52.773+03:002018-07-27T09:54:52.773+03:00Suurema vormiga tuleb õhem biskviit ja aega kulub ...Suurema vormiga tuleb õhem biskviit ja aega kulub vähem. Soovitan pärast 15 minutit küpsetamist tikuga tesitada. Ma ise pole seda biskviiti suuremasse kui 20 cm vormi teinud, sest sellels vormis tuleb see piisavalt paks ja saab ilusti pooleks lõigata. Ma pigem soovitaks suurema vormi puhul ka taina kogust suurendada, aga loodan, et said hea tulemuse ka 24 cm vormiga. Lihtsalt ole immutamisega ettevaatlik, sest kui see biskviit on nii õhuke, siis vettib ta eriti kergesti läbi.Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-58451184703596825592018-07-25T21:52:18.209+03:002018-07-25T21:52:18.209+03:00Aga kui vorm on 24 cm, mitu minutit siis ahjus?Aga kui vorm on 24 cm, mitu minutit siis ahjus?JHnoreply@blogger.com