tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post4937622300172701306..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Šokolaadi-pähklikreemi kookSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-61726114032008440632015-01-31T09:53:42.705+02:002015-01-31T09:53:42.705+02:00ma arvan, et ilmselt ei oleks ok. mandli- ja pähkl...ma arvan, et ilmselt ei oleks ok. mandli- ja pähklijahud on hoopis teise konsistentsiga ja rasvased, täisterajahu aga imeb niiskust endasse ja kook võib kuiv jääda. siin koogis aga ei pea olema peene jahulaadne jahvatus, vaid pähklid-mandlid võivad olla ka nt köögikombainis peeneks purustatud. Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-39660405693033512972015-01-31T09:49:05.391+02:002015-01-31T09:49:05.391+02:00Silja, kas siin koogis oleks ok vahetada mandlijah...Silja, kas siin koogis oleks ok vahetada mandlijahu tavalise (täistera) jahuga?Anonymousnoreply@blogger.com