tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post6005958048692694049..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Vana hea lõhe-brokolipirukas - alati kindlapeale minekSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-68289640549504403042019-10-20T15:07:37.391+03:002019-10-20T15:07:37.391+03:00aitäh, L! mul on selle üle väga eha meel :)aitäh, L! mul on selle üle väga eha meel :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-49457858642505313952019-10-04T11:15:33.083+03:002019-10-04T11:15:33.083+03:00Tere! Tahtsin öelda, et tegin seda quiche'i om...Tere! Tahtsin öelda, et tegin seda quiche'i oma perele eile ja tuli väga maitsev!!! Aitäh, et peate seda blogi ja jagate oma retsepte :) Tuult tiibadesse! L.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-59658853281316993992019-06-08T11:50:09.088+03:002019-06-08T11:50:09.088+03:00aitäh, nii tore kuulda seda, Liina! :) see pirukas...aitäh, nii tore kuulda seda, Liina! :) see pirukas on minu jaoks selline ajatu klassika, mida juba üle 10 aasta pidevalt küpsetan :) teen enamasti taina ise, aga vahel kasutan kiiruse huvide poest ostetud pärmi-lehttainast.<br /><br />kui täidist üle jääb, siis ehk võiksid taina õhemaks rullida ja seda pisut kõrgemalt vormi äärtele panna. see retseptis kirjas olev "u 2 cm" ongi umbkaudne suurusjärk. kui mina taina 2 cm kõrgusele jätan, jätkub täidist ilusti, aga äkki tasuks Sul siis lihtsalt teinekord pisut kõrgemale tainast panna, et midagi üle ei jääks :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-87493955606152861912019-06-01T13:40:51.391+03:002019-06-01T13:40:51.391+03:00Ma armastan lahtiseid pirukaid ja see on minu lemm...Ma armastan lahtiseid pirukaid ja see on minu lemmik. Tegin täna jälle üle pika aja ja hea oli. Isegi poest ostetud taignaga. Aga oma tehtud taignaga on siiski parem, eriti kui 1 dl panna rukkijahu. <br />Tore blogi, aitäh! <br /><br />P.S. Mul kipub ainult muna-kooresegu alati üle jäämä isegi siis kui panen ainult 250 ml koortLiinahttps://www.blogger.com/profile/15223398392727964473noreply@blogger.com