tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post6477778550973682080..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Tummine šokolaadikook kikerhernestegaSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-62439425078798559922018-09-06T15:57:19.478+03:002018-09-06T15:57:19.478+03:00palun, palun - mul on väga hea meel, et kook silma...palun, palun - mul on väga hea meel, et kook silma jäi :) <br /><br />mune ma banaaniga asendada ei julgeks, küll aga võiks proovida mõnda tärklist või jahu koos küpsetuspulbri lisamisega, kuid siis on muidugi juba komponentide vahekord teine ja ma ei julge sama head tulemust garanteerida ... Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-50478845513454064982018-09-06T09:06:51.059+03:002018-09-06T09:06:51.059+03:00Tere!
Aitäh toredat retsepti jagamast. Kas täista...Tere!<br /><br />Aitäh toredat retsepti jagamast. Kas täistaimse versiooni jaoks oleks mõeldav muna asendada banaaniga või on sel juhul risk, et kook ei püsi koos?Marinoreply@blogger.com