tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post6509971240318291912..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Vahtrasiirupimaitseline juustukookSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-14902760455617693542012-01-19T17:33:41.088+02:002012-01-19T17:33:41.088+02:00Vot ei tea, kuhu see maisitärklis tegevuskäigust k...Vot ei tea, kuhu see maisitärklis tegevuskäigust kadus, aga parandasin nüüd vea ära :) Tänud, Margot, täheleapnu juhtimast!<br />Ma Tosca-katet ei julge soovitada, sest see tahab kõrgema temperatuuriga küpsemist ja ma üldse ei kujuta ette, kuidas see toorjuustukoogiga sobib... Aga sellest pole hullu, kui siirup otsas, nirista peale vedelat mett, aga piisab ka ilmselt röstutud mandlilaastudest. Kui sa teinekord ette tead, et pole ei siirupit ega mett, mida peale panna, siis tee lihtsalt kook veits magusam. Proovin täna veelkorra neid mandleid teha - vaatame, kuidas 150 kraadi töötab :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-36385363880099614022012-01-19T15:15:54.399+02:002012-01-19T15:15:54.399+02:00Kuna sul ainete nimistus oli maisitärklis ja päras...Kuna sul ainete nimistus oli maisitärklis ja pärast enam ei olnud siis eeldasin, et see tuli sisse vispeldada kõige lõpuks. Aga mis arvad kui peale teha Tosca katte? Mul sai nimelt hea vahtrasiirup kodust otsa. Muide sinna kooki läheb täpselt üks pudel Marks Spenceri vahtrasiirupit.<br />MargotAnonymousnoreply@blogger.com