tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post6599700046554659835..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Jahuvaba rullbiskviit kahe šokolaadigaSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-74134866464913996902018-03-12T22:07:03.033+02:002018-03-12T22:07:03.033+02:00Olen küpsetanud seda rullbiskviiti alati ainult pe...Olen küpsetanud seda rullbiskviiti alati ainult peensuhkruga ja ei ole kindel, kas pruuni suhkruga tulemus sama hea oleks. samas pean igaks juhuks mainima, et paraku ei ole pruunid suhkrud tervise seisukohast üldsegi ei tervislikumad ega ka kasulikumad, sest nende mõju organismile on ühesugune. erinevatest suhkrutest on väga hästi ja põhjalikult siin kirjutatud: http://toitumine.ee/kuidas-tervislikult-toituda/toidusoovitused/magusad-ja-soolased-naksid/suhkur-ja-magusained/kas-koik-susivesikud-on-suhkrud/lisatud-suhkrudSilja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-26013713159308676612018-03-12T21:46:09.898+02:002018-03-12T21:46:09.898+02:00Kas biskviit õnnestub ka mõne tervislikuma pruuni ...Kas biskviit õnnestub ka mõne tervislikuma pruuni suhkruga?Anonymousnoreply@blogger.com