tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post6860781796955493122..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Šokolaadikreemiga blondieSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-20277479788618441572014-09-12T12:37:05.553+03:002014-09-12T12:37:05.553+03:00Ma just kirjutan jahudest raamatut (ilmub novembri...Ma just kirjutan jahudest raamatut (ilmub novembris), kus räägin sellest teemast pikemalt, aga kiirelt vastates, siis: enam-jaolt kolmandik täistera nisujahu toimib, kuid kui kogu nisujahu asendada, siis jääb küpsetis tõenäoliselt kõvemapoolne ja mõrkja maitsega. Maisi- ja riisijahuga alati ei toimi, kuid sellistes šokolaadikookides nagu brownie'd enamasti küll. jah, on küll igasuguseid nippe ja reegleid - koondan need oma uude raamatusse :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-61119897141386312242014-09-07T11:07:48.719+03:002014-09-07T11:07:48.719+03:00Tere, Silja!
Mul on üks küsimus seoses retseptide...Tere, Silja!<br /><br />Mul on üks küsimus seoses retseptides toodud jahude asendamisega, kuna tavalist nisujahu ei tahaks väga kasutada. Kas nisujahu asendamine 1/3 ulatuses täistera nisujahuga toimib alati? Ja kas küpsetistes, mis kerkimist väga ei vaja võib kasutada ainult täistera nisujahu?<br />Ning kas nisujahu asendamine 50% ulatuses maisi- ja 50% ulatuses riisijahuga toimib alati? Või on jahude asendamisel mingid muud nipid ja reeglid? :)Anonymousnoreply@blogger.com