tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post692856371486326631..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Õuna-apelsini juustukookSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-9417119689257041562011-10-06T17:54:44.545+03:002011-10-06T17:54:44.545+03:00Besee teeb kooki ilmselt veelgi põnevamaks :) Aga ...Besee teeb kooki ilmselt veelgi põnevamaks :) Aga kook on väga maitsev, õun ja kaneel annavad tõesti reipust juurde, lisaks veel mõnus kreemine täidis ja karamelline põhi (fariinsuhkrust siis), niiet plaanin juba lähiajal korrata:)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-51112488929875376482011-10-06T10:41:46.431+03:002011-10-06T10:41:46.431+03:00Tegin kevadel seda kooki rabarberiga ja pealt hapu...Tegin kevadel seda kooki rabarberiga ja pealt hapukoore asemel beseega. Kui rabarber ja apelsin annavad sellise värske ja kevadiselt reipa tulemuse, siis nüüd õuntega maitseb see kindlapeale sügisele iseloomulikult külluslikult. Hea kook!Üllehttps://www.blogger.com/profile/12475397900125173762noreply@blogger.com