tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post6980993691337840919..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Beseekatte ja apelsinikreemiga kookSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-4730820722536396402013-01-13T19:09:56.927+02:002013-01-13T19:09:56.927+02:00tere, Reet! Rõõm kuulda, et kook meeldis:)
mul end...tere, Reet! Rõõm kuulda, et kook meeldis:)<br />mul endal jäi samuti apelsinikreem ükskord vedelaks, aga seetõttu, et ma jätsin kreemi potti podisema ja ise tegin vahepeal muid asju:( <br />selle kreemi õnnestumise "saladus" on, et tuleb võimalikult täpselt tegevuskäigust kinni pidada ja kui kreem tundub ikka pisut vedelavõitu, siis pigem natukene kauem kuumutada. Ja pidevalt vispliga segada :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-36296155271766901712013-01-11T12:43:16.356+02:002013-01-11T12:43:16.356+02:00Tere! Küsiks veidi nõu, mul jäi apelsinikiht väga ...Tere! Küsiks veidi nõu, mul jäi apelsinikiht väga vedel, kas peaks panema rohkem muna või siis enne veidi rohkem keetma? Muidu oli väga maitsev kook, aitäh retsepti eest. LiinaReethttps://www.blogger.com/profile/04164421359243580658noreply@blogger.com