tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post7478698994291973121..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: RabarberinapsSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-37964602678865439552013-07-04T10:03:12.106+03:002013-07-04T10:03:12.106+03:00Mul oli meeles küll suhe 1:1:1, aga millegipärast ...Mul oli meeles küll suhe 1:1:1, aga millegipärast oli peas, et kogus tuleb võtta grammides mitte mahuühikutes. See saab vist eriti magus jook olema. <br /><br />KairiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-62710364126043025422013-06-17T22:20:00.421+03:002013-06-17T22:20:00.421+03:00Kerli, väga tore - jään ootama:) rabarber on hapu,...Kerli, väga tore - jään ootama:) rabarber on hapu, niiet siin ilmselt see 1:1:1 võib isegi töötada, kuigi mina mõtlesin, et teen järgmise portsu veel vähema suhkruga :) eks siis vahetame muljeid pärast ;-)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-41927393467447380462013-06-17T15:59:18.903+03:002013-06-17T15:59:18.903+03:00Magusama napsu armastajana tegin joogi suhtes 1:1:...Magusama napsu armastajana tegin joogi suhtes 1:1:1. Paari kuu pärast annan teada, kuidas mul välja tuli.<br /><br />KerlinUnknownhttps://www.blogger.com/profile/14957725469074155383noreply@blogger.com