tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post7882864325077957551..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Pohla-õunamoos - lapsepõlve lemmik!Silja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-28935052784629662362023-08-28T12:55:06.791+03:002023-08-28T12:55:06.791+03:00väga mnõistlik on jah moosisuhkrut siis osta, kui ...väga mnõistlik on jah moosisuhkrut siis osta, kui on soodukas. sel suvel nt oli rimis pikalt kilo hind u 1,6 eurot. <br />muide, õunamoosi jaoks lähebki vähem suhkrut, kuna õuntes on nii palju pektiini, mis aitab moosi paksendada. Kui aga juba ka pohlad mängus on ja ei taha moosi pikalt keeta, siis on moosisuhkur ideaalne variant. kusjuures, praegusel ajal panen sama moosi sisse vaid 350-400 g moosisuhkrut, mitte enam 0,5 kg, aga magusus on muidugi maitsee asi :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-72577733949749540042016-10-25T14:04:09.131+03:002016-10-25T14:04:09.131+03:00mMina ostan moosisuhkru valmis siis kui on pakkumi...mMina ostan moosisuhkru valmis siis kui on pakkumine 1,25 eurot kilo eest. Kasutan ju poole tavalise suhkru kogusest ja tuleb ikkagi odavam ka. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-19637043520227222012016-09-29T11:48:03.435+03:002016-09-29T11:48:03.435+03:00rääkides hinnast, siis just vaatasin, et Prismas o...rääkides hinnast, siis just vaatasin, et Prismas oli moosisuhkur 1,49 eurot ja tavaline 0,65. hinnavahe on alla euro, aga ühte kulub poole vähem jmsSilja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-79389317791167527752016-09-16T22:07:19.153+03:002016-09-16T22:07:19.153+03:00suurepärane ju! inimeste maitsed ongi erinevad :)...suurepärane ju! inimeste maitsed ongi erinevad :) minule meeldib hästi paks ja võimalikult vähe aega keenud moos, samuti on mulle moosisuhkur mugavam variant kui suhkur+ paksendaja, aga eks igal perenaisel ole oma meetod, kuidas just temale parimat keedist saada. võimalik, et see u 1-eurone kallim kilohind võrreldes tavalise suhkruga (arvestamata paksendaja lisaks ostmist) teeb moosisuhkrust kalli toote, aga minu elu teeb see toode oluliselt lihtsamaks - saan vähema ajaga oluliselt parema moosi kui ma tavalise suhkruga iialgi saaksin. selleks, et 400 g suhkruga 1 kg pohli mõnusaks paksuks moosiks keeta läheb ikka oluliselt rohkem aega ja ilusast erksast punasest värvist pole siis kahjuks enam juttugi ... Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-5954224884906341922016-09-16T19:09:37.108+03:002016-09-16T19:09:37.108+03:00Mina kasutan tavalist suhkrut 400g 1kg õunte kohta...Mina kasutan tavalist suhkrut 400g 1kg õunte kohta aga vett panen küll vähem, ilmselt seetõttu ei jää mul moos ka liiga vedel. Kalli moosisuhkru järgi pole küll vajadust. Vajadusel võib pigem kasutada moosipaksendajat.Anonymousnoreply@blogger.com