tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post8515714336859565266..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Grillitud lõhe krõbeda nahagaSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-59464303448052083742013-05-19T23:21:44.488+03:002013-05-19T23:21:44.488+03:00aitäh Sulle, Kristel - hästi tore on lugeda, et fo...aitäh Sulle, Kristel - hästi tore on lugeda, et foto tundub isuäratav! <br />see kalanahk on nii mõnusa maitsega ja krõbe, et saab alati ülikiirelt laua pealt otsa. ma muidu ka lõhe nahka ei söö, aga sellisel kujul pugin endalegi üllatuseks seda suurima heameelega:)<br />ma veini osas loodan saada täpsemat infot, aga minu teada on seda Stockmannis saada. Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-22500227704400101962013-05-16T14:27:41.488+03:002013-05-16T14:27:41.488+03:00Väga isuäratav foto :) Retsept muidugi ka, kuigi m...Väga isuäratav foto :) Retsept muidugi ka, kuigi mõte kalanaha söömisest on veidi võõras. Otsisin internetist seda veini ka - aga ei leia, kust seda osta saaks (v.a. restoranide menüüst). Dunkri koduleht ei tunne sellist tootjatki :(Kristelhttps://www.blogger.com/profile/11336129278832007855noreply@blogger.com