tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post8795373241026636455..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Maasika-rabarberimoos Silja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-89847240865769452372020-05-19T12:29:56.073+03:002020-05-19T12:29:56.073+03:00Jaa, see on tõesti hea! just sõin seda magustoiduk...Jaa, see on tõesti hea! just sõin seda magustoiduks ja pidin ikka end tagasi hoidma, et mitte kogu kausitäit korraga ära süüa :)<br /><br />Kui on suured kogused, siis on tõesti mõttekas kasutada köögikombaini. mu ema ka alati teeb seda. mul endal aga on alati nii väikene kogus (eile nt 1 kg; reeglina aga koogi jaoks kulub u 500 g), et kombaini välja võtmine ja pärast pesemine võtaks kõvasti rohkem aega, kui nende varte noaga lõikamine, mis käib hästi kiirelt. purgid seevastu viin aga keldrisse juba korralikult pestuna ja steriliseerimiseks on ainult vaja need ahju asetada + kaaned potti keema panna, niiet selle peale mul tavaliselt üldse aega ei lähe :) <br /><br />Aga jah, moos keetmine on õnneks nii lihtne, kiire ja kerge protsess, et keeda või iga päev :) Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-75644000541821334412020-05-19T11:05:30.991+03:002020-05-19T11:05:30.991+03:00Värske rabarberimoos on imehea :) Ja moosi jaoks v...Värske rabarberimoos on imehea :) Ja moosi jaoks võib rabarberi ära viilutada kombainiga. Nii et see on absoluutselt kõige vähem töömahukas moos üleüldse. Võtad rabarberid, lükkad kombaini, kallad keedupotti, ajad keema ja ongi valmis.. Ainult purkide puhastamine ja steriliseerimine võtab aega. <br />:)Kaurhttps://www.blogger.com/profile/12804631573255124249noreply@blogger.com