tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post8801498603712821463..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Vahtrasiirupis ja õunaäädikas haudunud seakülg ahjujuurikategaSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-38288527176185365912012-03-24T14:07:15.321+02:002012-03-24T14:07:15.321+02:00Aitäh, Tuuli!:) Ma loodan, et juurikad ikka vast s...Aitäh, Tuuli!:) Ma loodan, et juurikad ikka vast sobivad ka paastuajal ja paastujatele:)<br />Pean muidugi tunnistama, et mul hakkab juba seda sõna "paast" kuuldes pisut kõhe ja see on koos muude taoliste asjadega (nt dieet, detox jms) tegevused, mida mul selles elus ei ole plaanis läbi elada:)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-68349729922015352942012-03-23T17:44:59.875+02:002012-03-23T17:44:59.875+02:00Oi kui ahvatlev! Isegi kevad- ja paastuhooajast sõ...Oi kui ahvatlev! Isegi kevad- ja paastuhooajast sõltumata :) Täitsa nagu päris toit! Sellist korralikku puuahju, mis jääksoojuses toitu küpsetab, oleks küll hädasti vaja.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.com