tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post9168940937895386378..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Pärmitainast saiakesed jõhvikate ja martsipanigaSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-11526461207594061832013-03-05T21:28:06.830+02:002013-03-05T21:28:06.830+02:00Aitäh, Juta:) Suur-suur rõõm seda lugeda!
Ma kuju...Aitäh, Juta:) Suur-suur rõõm seda lugeda! <br />Ma kujutasn seda karmi küürimist ette - "jalutama läinud" pärmitainas on üks igavene nuhtlus ... <br />Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-3475073471490123832013-03-03T21:13:21.158+02:002013-03-03T21:13:21.158+02:00Pagana isuäratavad saiakesed Sul pildil! Ja väga h...Pagana isuäratavad saiakesed Sul pildil! Ja väga head näpunäited. Need on just sellised, mille pärast see postitus favoriitide alla panna ja siis sobival hetkel üle lugema tulla! Aga seda olen omal nahal tunda saanud, et pärmitainas ka külmas edasi kerkib - ükskord mõtelsin, et olen pagana kaval ja teen eelmisel õhtul pizzataigna valmis, et järgmisel päeval küpsetama asuda. Ja mina olin just aru saanud, et külmas ei tohiks pärm edasi kerkida. Hommikul aga külmkapi uks ei avanenud enam. Suure tirimise peale sain selle lahti ja suur oli minu üllatus, kui nägin, et tainas täitis terve külmikuriiuli, pool ülemisest ja pool alumisest riiulist pluss veel ukse sees olnud veinipudelite-kastmepudelite vahed! :)Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.com