tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post1042775944015651092..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Täiuslik Pavlova granadilligaSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-91559120859383205752015-03-27T15:56:32.849+02:002015-03-27T15:56:32.849+02:00tere, loodan, et vastus hiljaks ei jää, aga olen h...tere, loodan, et vastus hiljaks ei jää, aga olen hetkel välismaal ja ei satu eriti tihti arvuti taha. <br /><br />kõigi küpsetiste jaoks on mõeldud tavaline kahepoolne (alt ja ülevalt) kuumutamine; kui on mõni erirežiim, siis see on eraldi ära märgitud. <br /><br />sarapuupähklid võib vabalt ära jätta.<br /><br />hommikul on igati ok valmis teha, sest pavlova peabki täielikult jahtuma enne söömist.<br /><br />head küpsetamist! :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-64036741126157614772015-03-26T20:49:09.511+02:002015-03-26T20:49:09.511+02:00Tere! Näeb nii hea välja aga enne proovimist ka pa...Tere! Näeb nii hea välja aga enne proovimist ka paar küsimust:<br />Milline oleks parim küpsetusprogramm? Kas alumine-ülemine kuumutus sobiks või oleks mingi muu parem?<br />Kas sarapuupähklid on hädavajalikud?<br />Kui kooki ennast õhtul vaja, kas hommikul on ok valmis teha ja siis see külmkappi ootama jätta? <br /><br />Ette tänades vastuste eest!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-39288384818073955182012-04-21T13:20:56.340+03:002012-04-21T13:20:56.340+03:00Kulla H, vot selle kommentaari tõttu on mul ikka j...Kulla H, vot selle kommentaari tõttu on mul ikka juba tükk aega lai naeratus näol:D Väga lahe, et see pavlova sai koogispets'i heaksiidu (ja suisa lemmikuks)!!!:) Rõõm on minupoolne;-)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-81158662254756720302012-04-20T16:53:24.340+03:002012-04-20T16:53:24.340+03:00Oi Jeerum Silja .. sain õiged viljad ja tegin koog...Oi Jeerum Silja .. sain õiged viljad ja tegin koogi valmis. Ma teen üsna palju kooke no aga SEE - täielik uus lemmik, taevalikult hea, mul ei jätku sõnu! Suured tänud!!!Hhttps://www.blogger.com/profile/07177926166034928756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-60554000890704874332012-04-19T12:29:28.425+03:002012-04-19T12:29:28.425+03:00Einoh, Astrid, Sa ikka kohe oskad!:) Naersin ikka ...Einoh, Astrid, Sa ikka kohe oskad!:) Naersin ikka kõva häälega Su kommentaari lugedes ... See, et Sa olid sunnitud pavlova serva suisa näpuga katsuma, oli muidugi eriliselt liigutav:):):) <br />Ja pole üldse tänu väärt, kallis, tead isegi;-) Küpsetamine on puhas rõõm ja kui õnnestub jälle keegi "ma pavlovat eriti ei armasta" ära võluda, siis on päev (antud juhul isegi mitu päeva) korda läinud:):):) Musi!Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-19388503481633191292012-04-19T10:10:36.728+03:002012-04-19T10:10:36.728+03:00Pavlova suurim fänna ma ei ole, kuid see Pavlova v...Pavlova suurim fänna ma ei ole, kuid see Pavlova viis küll keele alla & meeled lakke. Täiuslik tasakaal magusa ja hapu ning pehme ja krõbeda vahel. Besee oli üks parimaid, mida olen saanud ning lisaks heale maitsele nägi see krõbe serv nii ahvatlev välja, et ma olin sunnitud(!) seda näpuga katsuma!:) AITÄH!Astridnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-56197736522969282832012-04-18T16:41:32.599+03:002012-04-18T16:41:32.599+03:00Rõõm kuulda, et Teile kõigile ka granadilli kooslu...Rõõm kuulda, et Teile kõigile ka granadilli kooslus pavlovaga ahvatlev tundub:) Ja see on tõesti hea! Hapukas võie pavlova ja toorjuustu v vahukoore katte vahel on see, mis teeb ühest tavalisest pavlovast ülihea koogi, sest nii ei lähe pavlova liiga läägeks:) Hapusid marju v granadilli veel peale ka ja ongi täiuslik kook olemas;-)<br /><br />H, anna andeks, ma olin päev otsa arvutist eemal:) Mina olen ostnud granadilli Kaubamajast ja Stockmannist (Kaubamaja toiduosakonnas on granadilli kilo üle 3 euro kallim, kui Stockis), Solarises pidi ka olema. Head kokkamist!:) kusjuures, Sa võid granadilli asemel vabalt ka astelpaju mahla kasutada ja peale astelpaju marju panna - tulemus on peaaegu sama hea:)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-32978234335516673632012-04-18T15:15:33.037+03:002012-04-18T15:15:33.037+03:00Ikkagi, kust te grenadilli ostate? :)Ikkagi, kust te grenadilli ostate? :)Hhttps://www.blogger.com/profile/07177926166034928756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-1875488583910017682012-04-18T13:52:57.986+03:002012-04-18T13:52:57.986+03:00Tõeliselt isuäratav, isegi otse lõunasöögilt saabu...Tõeliselt isuäratav, isegi otse lõunasöögilt saabujale :). See on Sul väga hea mõte, et panna grenadillivõi veel sinna alumiseks kihiks, järgmisel korral, kui palovat teen, teen ka nii! :)Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-41203595127687054812012-04-18T09:09:07.992+03:002012-04-18T09:09:07.992+03:00Wow! Ainlt üks küsimus, kust Tallinnas granadilli ...Wow! Ainlt üks küsimus, kust Tallinnas granadilli osta saab?Hhttps://www.blogger.com/profile/07177926166034928756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-23411221402926792222012-04-17T16:03:08.382+03:002012-04-17T16:03:08.382+03:00Ma olen väga lähedal ekraani lakkumisele :DMa olen väga lähedal ekraani lakkumisele :DElishttps://www.blogger.com/profile/14483128969948795292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-60563107603033306612012-04-17T08:41:46.268+03:002012-04-17T08:41:46.268+03:00Ülimalt ahvatlev kooslus. Magusat ja haput ja kree...Ülimalt ahvatlev kooslus. Magusat ja haput ja kreemi ja krõmpsu-super!Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-19997446359657587042012-04-17T07:58:35.700+03:002012-04-17T07:58:35.700+03:00Tõesti väga kaunis! Minul pole siiani kusjuures su...Tõesti väga kaunis! Minul pole siiani kusjuures suured pavlovad õnnestunud ja mingil hetkel ma lihtsalt loobusin. Tundub, et tuleb jälle muna kapist välja võtta. :)Britthttps://www.blogger.com/profile/15821981402108873475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-36048612073407427272012-04-16T23:29:27.744+03:002012-04-16T23:29:27.744+03:00tahaks seda kohe nyyd ja praegu!
pavlova on nii he...tahaks seda kohe nyyd ja praegu!<br />pavlova on nii hea kook ja granadillid awwwwwwwwKarimahttps://www.blogger.com/profile/05906845713597067677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-36418362463993713702012-04-16T22:52:52.846+03:002012-04-16T22:52:52.846+03:00Aaahhh! Nüüd on küll minestamise koht! See Pavlova...Aaahhh! Nüüd on küll minestamise koht! See Pavlova näeb ikka täiesti talumatult ahvatlev väljaTuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.com