tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post2019397757121082466..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Eriti hea ürdi-juustusai Silja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-29470189163393321342021-11-18T11:07:17.630+02:002021-11-18T11:07:17.630+02:00tere, Kairi!
arusaadav - värske ahjusoe sai homm...tere, Kairi! <br /><br />arusaadav - värske ahjusoe sai hommikusöögiks on kohe eriti mõnus :)<br />kahjuks aga ei julge ma pärmitaina õhtul ette valmis tegemist soovitada. mul endal on negatiivsed kogemused ka taina valmis tegemise ja külmkapis seista laskimisega isegi samal päeval. siin postituses on sellest ka foto: http://siljafoodparis.blogspot.com/2013/03/parmitainast-saiakesed-johvikate-ja.html :) ja see külmkapi küürimine pärmitainast on ka päris tüütu :(<br />aga seda saia muidugi soovitan soojalt! <br /><br />head küpsetamist!Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-63163312244422766002021-11-17T11:12:39.479+02:002021-11-17T11:12:39.479+02:00Kas seda saia saaks nii ka teha, et teen õhtul kõi...Kas seda saia saaks nii ka teha, et teen õhtul kõik ettevalmistused ära ja panen ootele vormiga (külmkappi) ning hommikul küpsetan? Või on pärmitaigen liiga tundlik sellisele ootamisele? Nii tahaks just hommikusöögiks värsket saia saada, aga kerkimise ja ootamise aeg kokku on nii pikk :) <br />Aitäh vastuse eest ette! <br />Kairi Anonymousnoreply@blogger.com