tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post3093365277033577779..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Kõrvitsaga kaerahelbebatoonid - ideaalsed nii hommikusöögiks kui ka maiustamiseks ;-)Silja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-14737246324724248832018-11-05T09:56:57.143+02:002018-11-05T09:56:57.143+02:00tervist, rõõm kuulda, et plaanid proovida :)
mun...tervist, rõõm kuulda, et plaanid proovida :) <br /><br />muna asemel võib kasutada sellist asja nagu flax egg, mis vegan-retseptides on üsna levinud. nt siin on õpetatud seda tegema: https://lovingitvegan.com/how-to-make-a-flax-egg/<br /><br />Kõrvitsapüreed saab teha lihtsalt. Selleks tükelda ja puhasta kõrvits, aseta ahjuplaadile, küpseta 180 kraadi juures 30-40 minutit kuni viljaliha on pehme, lase pisut jahtuda, koori ja töötle püreeks. Püreestamiseks sobivad saumikser ja köögikombain, kuid kannmiskerisse on vaja ka vedelikku lisada, et see tööle hakkaks, mistõttu ei ole see parim variant. Ülejäänud püree aseta karpidesse ja sügakülmuta. Kui kasutad sügavkülmast võetud püreed küpsetises, siis kindlasti sulata ja nõruta see sõelal enne tainale lisamist.<br /><br />head küpsetamist ja toredat nädalat! :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-85427245169822893832018-11-04T22:48:34.649+02:002018-11-04T22:48:34.649+02:00Tere! Väga põnev retsept ja tahaks kohe järgi proo...Tere! Väga põnev retsept ja tahaks kohe järgi proovida aga kas muna võiks millegagi asendada või üldse ära jätta? Ning kõrvitsapüree osas küsimus - kui mul on hetkel 1 terve toores kõrvits ootamas, kas siis sobib toores püreeks tehtud kõrvitsa sisu või peaks seda püreed ka kuidagi kuumutama enne vms?:)Mademoisellehttps://www.blogger.com/profile/05934255542040838769noreply@blogger.com