tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post3512938834868112903..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Sulava sisuga šokolaadikoogidSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-24954604275559416662014-10-13T20:42:31.586+03:002014-10-13T20:42:31.586+03:00Aitäh, Kairit, tagasiside eest! Mul endal on üle 1...Aitäh, Kairit, tagasiside eest! Mul endal on üle 10 a vana ahi - äkki on tõesti uimaseks jäänud ...:) ahjud muidugi ongi üsna erinevad ja temperatuuri vahe võib olla isegi 20-30 kraadi, nt profiköögi ahju puhul reeglina temp 160 on koduses ligikaudu 180 kraadi. igal juhul tore, et enda ahju jaoks sobiva temperatuuri oled leidnud ja aitäh veelkord, et sellest kirjutasid - ilmselt võib teistelgi sama probleem olla! Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-27940968592638417232014-10-12T16:13:21.402+03:002014-10-12T16:13:21.402+03:00Kuna selle retsepti järgi tuleb nii maitsev tulemu...Kuna selle retsepti järgi tuleb nii maitsev tulemus, siis pole üldse julgust olnud midagi muud proovida. Ma siis teen nii nagu Sa oma viimases kommentaaris välja pakud ehk panen tl kakaopulbrit. Küll aga on mul küpsetamise aeg 10 minutit, kui rohkem läheb, siis ei voola enam midagi välja. Ei teagi, kas ahi on äkilisem. KairitAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-69064866104592140212014-02-14T10:43:52.963+02:002014-02-14T10:43:52.963+02:00Jahuga tehes kerkib kook selliseks sufleelaadseks,...Jahuga tehes kerkib kook selliseks sufleelaadseks, nagu keskmisel pildil ja siis vajub tagasi, nagu esimesel ja viimasel fotol on näha. Kakaopulbriga aga on koogikesed kohe ahjust võttes sellised ehk ei kerki ega vaju:) Kuna selle koogi puhul ei ole see just eriti oluline, siis ma ise ei hakkaks küpsetuspulbri ega soodaga maitset rikkuma ... Samas annab kakao aga maitsele sügavust juurde, samuti jääb kook kuidagi tummisem ja kergelt mõrkjam. Tegelikult võiks isegi proovida järgmine kord nii teha, et lisada 1 tl kakaopulbrit lisaks 1 sl jahule - nii saab äkki veel kõige parema tulemuse ;-)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-47917632588233343372014-02-13T22:53:15.562+02:002014-02-13T22:53:15.562+02:00Näedsa, kui tore, et said ka nipi. Kuna ma pole ku...Näedsa, kui tore, et said ka nipi. Kuna ma pole kunagi tava jahuga teinud, siis seda kerkimise poolt pole ka tunnetanud. Millalgi kindlasti katsetan. Ei tea, mis sooda või küpsetuspulber teeks? Kätrin Maidlahttps://www.blogger.com/profile/10127084929092930768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-191473631322381312014-02-13T20:43:02.592+02:002014-02-13T20:43:02.592+02:00oi, aitäh, Merle! nii tore!!! mul on tõesti väga h...oi, aitäh, Merle! nii tore!!! mul on tõesti väga hea meel selle üle!:) kusjuures see karamellikreemiga brownie on üks mu enda lemmikuid ka:)<br /><br />ma igaks juhuks ütlen, et ma Pireti kirja kopeerimisega tahaksin pigem näidata, et ka teised arvavad, et kook on lihtne ja kiire (ja maistev), mitte ainult ma ise ei räägi seda kogu aeg:) ega ürita siin kiitust norida ... :) <br /><br />aga seda enam, Merle, on mul suur hea meel lugeda, mida Sa kirjutasid!<br /><br />toredat kokkamist ja ilusat õhtut Sulle!Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-29127371882253093522014-02-13T14:59:48.447+02:002014-02-13T14:59:48.447+02:00Silja, kui juba kiitmisest ja tagasisidest juttu o...Silja, kui juba kiitmisest ja tagasisidest juttu oli, siis ma täna teiskordselt "Lihtsad ehvatlused" Kreemjast kondenspiima- mustikakooki tehes ja juurikaid supperhea Ahjupeedi-porgandisupi (blogis) jaoks ahju pannes, mõtlesin, et kiitusega ei tohi kade olla ;)<br />"Lihtsad ahvatlused" on väga inspireeriv ja maitsev raamat! Kõik, mida jõudnud sealt proovida on maitsev, erilised lemmikud meie peres Karamelli-juustubownie ja Suitsulõhe-spinatipirukas. AITÄH!<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Merlehttps://www.blogger.com/profile/07275044420950856796noreply@blogger.com