tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post5855916070982124036..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Valge šokolaadi panna cotta GRANADILLIkastmegaSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-60242286434948570122012-04-16T18:51:15.581+03:002012-04-16T18:51:15.581+03:00Marju, ikka see kollektiivne alateadvus, mis muud:...Marju, ikka see kollektiivne alateadvus, mis muud:):):) Granadill on ikka ülihea, aga astelpaju on meil siin loogiline asendus, sest sama ilus värv ja mõnus happesus magustoitudesse suhkrut tasakaalustama:)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-86731936915296587862012-04-11T22:24:14.839+03:002012-04-11T22:24:14.839+03:00Söön oma granadillipüreed juba jupp aega ja ehmatu...Söön oma granadillipüreed juba jupp aega ja ehmatusega märkasin, et täpselt sama maitse ja rääkimata värvist meie astelpajuga. Mulle alati tundus, et granadill on nii hea ja nii eksootiline ja nii troopiline, et midagi ligilähedaselt võrreldavat polegi. Vot Sulle siis! Igatahes rõõm näha, et ka teistel mõtted samamoodi liiguvad.Marjuhttps://www.blogger.com/profile/02596472197072561228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-71005820976812003762012-04-11T12:17:34.173+03:002012-04-11T12:17:34.173+03:00Juta, proovi kindlasti:) Priit just täna hommikul ...Juta, proovi kindlasti:) Priit just täna hommikul sõi seda koos astelpajumarjadega ja teatas, et šokolaadi panna cotta on ikka parim:)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-72104309140720510062012-04-11T10:40:23.064+03:002012-04-11T10:40:23.064+03:00Vaat šokolaadiga varianti pole veel proovinud, nii...Vaat šokolaadiga varianti pole veel proovinud, nii et tuleb plaani võtta! :)Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-48939137304443732652012-04-10T17:03:51.237+03:002012-04-10T17:03:51.237+03:00Tuuli, valge šokolaadiga panna cotta (eriti veel g...Tuuli, valge šokolaadiga panna cotta (eriti veel granadilliga) on tõesti väga hea:) See on erliselt kreemine ja mõnus ning koos hapukate marjade v kastmetega lihtsalt perfect magustoit!:) Idee šokolaadiga varianti proovida on mind kummitanud juba suvest saadik ja nüüd olen seda juba mitu korda erinevate lisanditega katsetanud (sh ka astelpaju kastmega):):):) Niiet blogijate alateadvus ikka möllab tõesti;-) Ainult et ma ise kurnasin astelpakjukastmest seemned välja ja väliselt jäi see üsna sarnane granadillipüreest valmistatuga:)<br /><br />Kusjuures,klassikalist vaniljeseemnetest mustavat panna cottat tegin u kuu aega tagasi mõned korrad ja selle retsept tuleb (lisandiks maasikakaste) ajakirja järgmises numbris (tead isegi):), niiet enne ajakirja ilmumist ei saa seda siin veel kahjuks avaldada:) <br /><br />Juta, garanadill on tõesti imemaistev ja perfect match panna cottaga, eriti šokolaadiga variandiga:)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-28093645680344896322012-04-10T15:49:03.979+03:002012-04-10T15:49:03.979+03:00Minu absoluutne lemmikdessert - vanilli panna cott...Minu absoluutne lemmikdessert - vanilli panna cotta grenadilliga. Ja Tuuli, astelpajuga on ka suurepärane minu meelest! Üldse on minu meelest vähe neid asju, mis sellel Vanajumalal loomise ajal nii hästi välja tuli nagu grenadill :)! Aga eestikeelsete taimenimede andmebaas annab sellised kasutusvariandid nime osas: purpur-kannatuslill (taim ise) ja vili: granadill (marakuja). See, et meie keeli ka marakuja lubatud on, on mulle uudiseks!Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-71469369739399984722012-04-10T14:42:07.279+03:002012-04-10T14:42:07.279+03:00Blogardite alateadvus möllab jälle - mul just klas...Blogardite alateadvus möllab jälle - mul just klassikalise vaniljega panna cotta retsept postituse ootel (pildid valmis, aga postituseni pole jõudnu) ja sinna sättisin kastmeks astelpajupüree. Astelpaju püreestades tundusid need tumedad suured seemned nii lahedad, meenutasid just granadilli. Nii et pildil peaaegu sama toit - panna cotta täpilise kastmega :)<br />Granadilliga ka valge šokolaadiga on panna cotta kindlasti jalustniitev!Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.com