tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post6478099089663857330..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Pontsakad sõrnikud, mis alati õnnestuvad Silja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-16648525079075415522022-08-08T20:24:58.871+03:002022-08-08T20:24:58.871+03:00retseptid ja maitse(meele)d on erinevad, samuti in...retseptid ja maitse(meele)d on erinevad, samuti inimeste kulinaarsed oskused. minu varasemates retseptides, millest siin postituses räägin ja mida muidu kasutan, on samuti jahu vähe, kuid see siin on ekstra nö lollikindel retsept nagu ma ka postituses seletan. see on muidugi alati huvitav vaadata, kuidas teised kokad midagi teevad ja alati võib nende retsepte kasutada, kui on soov. minu jaoks on kokkamine loominguline tegevus ja teiste kopeerimine mulle paraku rahuldust ei paku :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-59635387103600337802022-08-08T18:14:31.722+03:002022-08-08T18:14:31.722+03:00Kui jahu panna palju, siis annab see ju maitses tu...Kui jahu panna palju, siis annab see ju maitses tunda, domineerima hakkab jahu ja mitte kohupiim. Siigur paneb 1 pk kohta vaid 1 spl. Sama ka A. Uudekyll “Suus sulav Eesti” saates/retseptis.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-41914348914438460612020-12-19T18:37:01.939+02:002020-12-19T18:37:01.939+02:00Minul oli kapis pool kilo talukohupiima ja riisi- ...Minul oli kapis pool kilo talukohupiima ja riisi- ega maisijahu polnud, niisiis lisasin kohupiimale 100g toortatrajahu,1 tl.küpsetuspulbrit,5 kuhjaga tl suhkrut ja 1 muna. Lasin taignal seista ja praadisin madalal kuumusel kookosõliga. Said väga head 👍maxmariihttps://www.blogger.com/profile/12030039757336544305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-29302743117802234662019-03-22T10:39:35.367+02:002019-03-22T10:39:35.367+02:00aitäh Sulle, Lille :) rõõm seda kuulda!
ma ise te...aitäh Sulle, Lille :) rõõm seda kuulda! <br />ma ise tegelikult eelistan oma vana retsepti, sest see on pisut kohupiimasem ja mahlasem, aga huvitav oleks teada, kuidas teistele tundub, niiet hea meelega kuulan tagasisidet. see uus retsept sisaldab rohkem jahu ja sõrnikud on seetõttu tihkemad, aga võib-olla mõnele on just see tekstuur rohkem meelt mööda ... igal juhul õnnestuma peaksid need küll igaühel :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-40848750669311777672019-03-21T12:58:39.742+02:002019-03-21T12:58:39.742+02:00Proovin kindlasti ka selle retsepti ära, kuigi all...Proovin kindlasti ka selle retsepti ära, kuigi alles eile tegin taas Sinu varasema retsepti järgi ja õnnestusid nagu alati (kuigi tunnistan, et mul pole alati olnud aega 30min oodata, vaid hakkan kohe pärast kokku segamist küpsetama). Ja kohupiimana olen alati kasutanud Estoveri Ricottat :)<br />Lillehttps://www.blogger.com/profile/07661350050284243530noreply@blogger.com