tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post7280606382973528049..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Pähklitega brownie'dSilja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-37274502864851248542019-08-20T13:08:34.170+03:002019-08-20T13:08:34.170+03:00Siis oli ilmselt tegu mõne mõruda vähemagusa šokol...Siis oli ilmselt tegu mõne mõruda vähemagusa šokolaadiga. Kasutan ise ka enamasti 70%iluse kakaosisaldusega varianti, aga alati on parajalt magus olnud. Soovitan edaspidi sama šokolaadi kasutades siis suhkrut lisada.Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-2323345694225513962019-08-20T11:45:56.521+03:002019-08-20T11:45:56.521+03:00Tumeda 72% sokolaadiga jäi liilat mõrkjas. Tumeda 72% sokolaadiga jäi liilat mõrkjas. PiretKhttps://www.blogger.com/profile/03623628524468175845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-41713247541456531182015-10-22T11:04:20.763+03:002015-10-22T11:04:20.763+03:00Ahjud on tõesti väga erinevad. See, et Sul tuleb k...Ahjud on tõesti väga erinevad. See, et Sul tuleb kauem küpsetada, on küll päris naljakas (pole varem ette tulnud), sest kuna mul on üsna vana ahi, siis alati mujal kokates pean oluliselt vähem aega küpsetisi ahjus hoidma kui kodus :D Aga brownie'de ja juustukookide puhul muidugi on ka see asi, et ahjust välja võttes peakski sisu olema mitte veel päris tahenenud, sest see küpseb veel vormis edasi, taheneb jahtudes ja jätab mõnusa mahlase tulemsue. Liiga kaua ahjus olnud kook aga jääb kuivavõitu. <br />Igal juhul edu Sulle ja loodan, et saad õige aja paika, et asjad õnnestuksid! :)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-53467671316626270402015-10-21T22:40:57.425+03:002015-10-21T22:40:57.425+03:00Tere! Küpsetasin kooki 18 minutit, 180 kraadi ülev...Tere! Küpsetasin kooki 18 minutit, 180 kraadi ülevalt ja alt kuumutusega, ahju keskosas. Kook oli seest täiesti vedel. Kas edaspidi peaks kauem küpsetama või kuumust tõstma? Mulle tundub, et meie ahjud on ikka väga erinevad, sest kõiki Sinu kooke pean ma enda ahjus küpsetama 15-25 min kauem :) Seekord ei julgenud kauem hoida, kartsin ära kuivamist. Aga maitse oli muidugi väga magusalt hea :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-20467940359948630872013-02-22T04:35:01.345+02:002013-02-22T04:35:01.345+02:00Keiu, suur rõõm on seda kuulda:) ja suur aitäh Sul...Keiu, suur rõõm on seda kuulda:) ja suur aitäh Sulle tagasiside eest! minu arvates on see ka hästi mõnus kook:):):)Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-75426631529807476632013-02-21T18:25:57.633+02:002013-02-21T18:25:57.633+02:00Oeh... lõpetasin tänase õhtusöögi tükikese selle b...Oeh... lõpetasin tänase õhtusöögi tükikese selle brownie'ga. Abikaasa sööb hetkel kolmandat suurt tükki.. Tõenäoliselt üks parimaid brownie'sid, mida maitsnud olen :)<br />Tegin ise samuti asendusi: suhkrut panin 100g suhkrut (mingi helepruun Jaapanist toodud suhkur), šokolaadiks oli Laima 70% purustatud mandlitega tume šokolaad (pähleid lisaks ei pannud) ning riisijahu asemel kasutasin mahe-tatrajahu.<br />See kook läheb igal juhul mu retseptivihiku kuldvaramusse :)Keiuhttps://www.blogger.com/profile/00360831288657968546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-44940206476058486302012-11-23T11:21:32.713+02:002012-11-23T11:21:32.713+02:00Vormi suurus on retseptis kirjas ehk 20X20 cm, aga...Vormi suurus on retseptis kirjas ehk 20X20 cm, aga mõni cm siia-sinna ei mängi rolli. Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-67636337744729446652012-11-23T11:18:44.557+02:002012-11-23T11:18:44.557+02:00Kui suur see vorm peab olemaKui suur see vorm peab olemaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-79670929840094180902012-11-19T12:00:21.665+02:002012-11-19T12:00:21.665+02:00Aliise, suur rõõm kuulda, et kook meeldis ja ka as...Aliise, suur rõõm kuulda, et kook meeldis ja ka asendusainetega ilusti välja tuli:) aitäh Sulle tagasiside eest!Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-15574816880215600432012-11-19T11:24:35.898+02:002012-11-19T11:24:35.898+02:00Proovisin seda kooki teha. Riisijahu asemel kasuta...Proovisin seda kooki teha. Riisijahu asemel kasutasin tavalist nisujahu ja suhkru asemel oli mul kasutada fariinisuhkur. Tulemus oli väga hea. :)<br />Aitäh rtsepti eest, kook sai ühe õhtuga otsa :)Aliisehttp://aliise.eenoreply@blogger.com