tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post8778190931465401212..comments2024-03-26T09:21:03.478+02:00Comments on Silja, Food & Paris: Šokolaadiga banoffee kook (kahel moel)Silja Luidehttp://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-29027181400684617462015-10-03T10:09:05.812+03:002015-10-03T10:09:05.812+03:00Tiina, mul on hästi hea meel lugeda, et retseptid ...Tiina, mul on hästi hea meel lugeda, et retseptid meeldivad! aitäh :) ja koorelikööriga marmorkook on mul endal ka üks lemmikuid ;-)<br /><br />selle koogi puhul võid kasutada 24-25 cm läbimõõduga vormi ja siis peaks vist ka kõik täidis ära kuluma. minu arust on see kook väga hea nii samal päeval kui ka järgmisel - ei oskagi öelda, millal parem on :) tegime seda hiljuti ühel koolitusel ja isegi soojana (šokolaadiglasuur oli veel pehme) oli see superhea :DSilja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-54585545087716056432015-10-02T21:42:13.538+03:002015-10-02T21:42:13.538+03:00Tere!
Väga maitsev kook tundub. Kaks küsimust, enn...Tere!<br />Väga maitsev kook tundub. Kaks küsimust, enne kui tegema hakkan:<br />- Kui kasutada tavalist ümmargust koogivormi (kahjuks sellist nagu pildil mul pole), siis mis suurus oleks sobivaim sellele kogusele, mis retseptis kirjas?<br />- Kas kook maitseb paremini, kui teha eelmisel päeval valmis või jahtunult samal päeval tehtud?<br /><br />Ja suured tänud, et nii palju häid retsepte postitad, olen mitmeid katsetanud. Lemmik on liköörida marmorkook. <br />Tiinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-90947906132346651872013-11-08T19:51:56.186+02:002013-11-08T19:51:56.186+02:00ei ole tänu väärt :) aga võid teada anda jah - täi...ei ole tänu väärt :) aga võid teada anda jah - täitsa huvitav kohe, kuidas kirssidega töötaks :) head küpsetamist!Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-80290063938287885692013-11-08T10:40:09.693+02:002013-11-08T10:40:09.693+02:00OK :) Ma siis seekord läen kindlapeale välja ja te...OK :) Ma siis seekord läen kindlapeale välja ja teen banaaniga aga kui kirssidega on katsetatud- annan teada :) Aitäh !<br />ilsehttp://ilse.riiul.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-71370063012655522902013-11-08T10:07:08.921+02:002013-11-08T10:07:08.921+02:00Ei oskagi öelda ... 😊 Iiris ja kirsid? Äkki on he...Ei oskagi öelda ... 😊 Iiris ja kirsid? Äkki on hea ... 😊 Kondenspiimaga ju sobivad kirsid hästi, võiks ehk proovida ka sellises koogis? Ma midagi kindlat öelda ei julge - peaksin ise enne katsetama 😊Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-36439310993490689392013-11-07T20:20:20.185+02:002013-11-07T20:20:20.185+02:00Ma saan aru küll, et see kook käib banaaniga aga k...Ma saan aru küll, et see kook käib banaaniga aga kuidas võiks kompoti kirsid sobida? Meil nimelt on üks vanaisa kirsisõber :)ilsehttp://ilse.riiul.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-8817057674889659772013-03-15T17:41:46.828+02:002013-03-15T17:41:46.828+02:00väga lahe:) ja muidugi aitäh ka! mul endal tuleb k...väga lahe:) ja muidugi aitäh ka! mul endal tuleb ka pilte vaadates ja maitset meenutades isu jälle peale ...:) head küpsetamist ja koogi nautimist Sulle!:)<br />Silja Luidehttps://www.blogger.com/profile/06760106741893809247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2618915384217812896.post-70251771111368944742013-03-14T23:15:55.721+02:002013-03-14T23:15:55.721+02:00Mina igatahes armusin sellesse kooki juba ainuüksi...Mina igatahes armusin sellesse kooki juba ainuüksi pilte vaadates ja retsepti lugedes. ;) Täna öösel näen seda pruuni kaunitari kindlasti unes ja hommikul tõttan poodi vajaliku kraami järele. Igatahes pärastlõunaks loodan ka enda köögilaual säärdust kaunitari näha. :)Anonymousnoreply@blogger.com