... on teatavasti raske:) Alustad hommikul kümne paiku või veelgi varem, kui vaja, ning lõpetad u keskköö ajal (ehk siis sõna otseses mõttes oled köögis varavalgest hilisööni). Aga samas ei ole see eriti väsitav, sest mis saaks veel parem olla kui see, et päev osta saad süüa teha (v siis vähemalt söögiga tegeleda)???:):):)
Ma hetkel rohkem ei kirjuta, aga üks pilt pidavatki olema rohkem väärt kui tuhat sõna:):):), niiet tsekkige biiti siit.
2 kommentaari:
Aga minul on küsimus!
Nägin ühelt pildilt jõhvikaid suhkruga kaane all.
Kas lihtsalt suhkruga kokku ja purki? Kui kaua säilida võiksid?
Tundus väga põnev, mida võiks katsetada.
Aitäh vastuse eest juba ette;)
Tere Triin!
Jõhvikad on jah lihtsalt suhkruga kihiti purkidesse laotud ja seisma jäetud. Külmas säilivad kindlasti mitu kuud, võimalik, et isegi üle talve, aga vaevalt neid nii kaua jätkub :D
Head katsetamist Sulle!:)
Postita kommentaar