reede, 10. september 2010

Reede

Homme (Eesti aja järgi juba täna) ehk reedel ootab mind ees päris pikk päev ehk kool on kella 12st kuni 9ni õhtul. Alguses on praktikum, kus me teeme quiche Lorraine'i ja lehetaigna, seejärel demo ja siis uus praktikum, kus me teeme oma valmistatud lehetaignast "Puff pastry with leeks and poached eggs with Albufera sauce" ehk siis mingit tüüpi lehetaignapiruka porru ja posheeritud munadega. Demol on meil homme ka Seasonal fruit tart.

Lehetaigen tahab pikemat külmkapis seismist ja mõnd grupid tegid selle juba tänases praktikumis valmis. Palun hoidke mulle siis pöialt, et mu elu esimene lehetaigen sama hästi õnnestuks nagu esimene pärmitaigengi. Need on küpsetamise osas ühed vähestest asjadest, mis siiani on kõhedust tekitanud...:)

2 kommentaari:

Reet ütles ...

See kõik on sul seal lihtsalt fantastiline! Ja need nipid, mida sulle seal räägitakse, need teevadki argipäevast pidupäeva. Asjad, millest kuuled esimest korda, nagu kiletatud pirukatainas ja cannelon'ide kastmine jääkuubikute sisse. Tõeliselt lahe kohe! :)

U ütles ...

Mina hoian pöialt ja sa hoia mulle ka pöialt, et mu esimene Tiramisu tuleks väga maitsev :)
Ja palun: rohkem pilte! :)